Top خواص خشخاش Secrets

میوه عناب که آن را به اسم خرمای چینی یا خرمای سرخ هم می‌شناسند، میوه بومی جنوب آسیا است اما محبوبیت جهانی دارد.

یکی دیگر از آنها کمک به بهبود استرس و التهابات ناشی از صدمه رادیکالهای آزاد به کبد است.

عناب می‌تواند تاثیر برخی دارو‌ها را از بین ببرد و یا تاثیر آن‌ها را برعکس کند که این موضوع می‌تواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.

بسیاری از تحقیقات تأیید کرده‌اند که با توجه به اینکه عناب می‌تواند از استرس اکسیداتیو و اختلالات التهابی جلوگیری ‌کند، در نتیجه از کبد محافظت می‌کند. همچنین دیده شده است که عصاره‌های پلی‌ساکاریدی عناب اثر قابل توجهی بر استئاتوز کبدی ناشی از فروکتوز (حالت خفیفی از بیماری کبد که در اثر مصرف زیاد از حد قند فروکتوز موجود در میوه‌ها، آب‌میوه‌ها، سبزیجات و عسل، ایجاد می‌شود و در آن قطرات چربی درون سلول‌های کبد یافت می‌شود) و دیس لیپیدمی (کبد چرب غیر الکلی) از طریق کاهش سطح گلوکز و انسولین دارند.

عناب برای مقابله با حساسیت‌های فصلی و خارش و کهیر و نیز برای جوان ماندن پوست مفید است.

به همین علت توصیه می‌شود که احتیاط را رعایت کرده و از این میوه تنها در غذاها استفاده کنید.

خاصیت عناب چیست؟ یا عناب برای چی خوبه؟ این گیاه دارویی به علت دارا بودن خاصیت‌های متفاوت از جمله لعاب زیاد، باعث افزایش میزان مصرف آب شده و به دلیل افزایش ادرار در بیماری‌های کلیوی از جمله دفع سنگ‌های کلیه نیز بسیار مفید است.

همچنین مشخص شده که عناب خارش ناشی از اگزما را تسکین می‌دهد. بعلاوه پتانسیل جلوگیری از گسترش ملانوم (سرطان پوست) را نیز از خود نشان می‌دهد. این خواص خوردن عناب خشک باید مورد بررسی بیشتری قرار بگیرند.

خواص عناب تازه برای کبد چرب از طریق مصرف صحیح آن چندین برابر می‌شود. به همین دلیل در ادامه قصد داریم در خصوص روش‌های مختلف استفاده از خواص عناب برای درمان کبد چرب صحبت کنیم.

درخت عناب در برابر خشکسالی مقاوم است و می‌تواند در خاک‌ها و زمین‌های نامساعد نیز دوام بیاورد.

زیرا خوردن عناب باعث کاهش سطح قند خون می‌شود که برای این افراد مضر است و می‌تواند باعث بروز عوارض بدی گردد.

بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین خواص خشخاش مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف می‌پردازیم تا در هنگام مصرف آن‌ها، از خوردن عناب خودداری کنید.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

پوست عناب نازک و خوراکی و گوشت آن سفید رنگ است. هنگامی که این میوه می‌رسد، به رنگ قرمز تیره در‌می‌آید. این میوه پس از اینکه کاملاً قرمز شد، شروع به چروک و نرم شدن می‌کند اما همچنان خوراکی است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *